Forum 4 Girls

Forum 4 Girls
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Winx Layla .

Go down 
AuthorMessage
AmNiChAk
Admin
AmNiChAk

Posts : 117
Join date : 2010-01-12
Location : Maglaj

Winx Layla        . Empty
PostSubject: Winx Layla .   Winx Layla        . EmptyWed Jan 13, 2010 12:21 pm

Winx Layla        . Winx_layla_9

Layla (isto tako poznata, izvorno, Aisha u talijanskoj verziji) je fiktivni lik iz Winx Club animirane serije. Layla se pojavljuje u prvoj epizodi Season 2, La Fenice D'Ombra (prijevod: Shadow Phoenix) (4kids dub: Back to School).

Kada smo prvi vidjeli Laylu u prvim epizodama sezone 2., to je očito da je odlučna i neustrašiva. Mi promatramo pokušavajući spasiti Pixies koji će kasnije postati prijateljice za članovice Winx Cluba. Kroz njezin razgovor, možemo dobiti uvid u njezine ovlasti i dobiti savjete o nekoliko negativca sezone,Lord Darkar.

Nakon bijega sa samo jednim pixie, beba Piff, ona naleti na Alfeu, gdje je ona član Winx Club.Ona pokazuje duboku ljubav i brigu za Pixies, koji su očito joj bliski prijatelji. Pixies povjerenje joj jako puno - Layla je jedna od rijetkih ljudi koji znaju za Pixie Selo. Layla daje praktične savjete i uvijek pruža plakati na ramenu.

Ona stalno pokazuje brigu prirode kroz show, utješna Musa nakon sukoba s ocem, Flora i umiruje nerve kad grižnja savjesti iskustva o njoj osjećaje za Heliju...

Ona je pokušala razviti nezavisnost. Ona se Čini da feministički, ponekad u sukobu s šovinistički Riven, i može izvesti bilo koji zadatak koji stručnjaci mogu. Ona je čak, u jednom trenutku, preuzima kontrolu nad Rivenom.

Layla je odrastala u vrlo tradicionalnom ambijentu. Njeni roditelji vjeruju da princeza se mora ponašati u strogom ortodoksanom načinu.Kao rezultat, Layla je imala veoma izoliranih iz djetinjstva, osim vremena, kada je pobjegla iz palače. Zbog ovoga, Layla nije imala puno prijatelja. Nakon što joj je najbolja prijateljica Anne odselila kad je Layla bila mlada, samo su joj prijatelji bili Pixiesi i Pixie Selo.

U većini 2 sezone, pokazuju se činilo da se vrti oko Layle umjesto Bloom i drugih djevojaka, ali na kraju je usmjerena na Bloom opet, jer je Lord Darkar pokušao i uspio privremeno okrenuti joj zlo.

Layla voli sport i plesanje.Imala je 17 godina kada je dosla u Alfeu.Rodjena je 15. juna.

Njezina prva interakcije s djevojkama svoje dobi dolazi kada ona stiže u Alfeu. Budući da je biola tako izolirana za tako dugo vremena, ona je održana natrag na početku i zabrinuta je da ona ne zna kako biti dobar prijatelj. Kao mjeseci napredovala,ipak, ona je polako otvorila se i postali dobar prijatelj sa svima njima.

Layla je vrlo samouvjerena i otvorena. Ona je intuitivana kao Stella i zamoljena da, daje praktičan i pragmatičan savjet. Govori 100 jezika naučila kao dijete.

Kao dijete, Laylini roditelji, koji su bili jako staromodni, učili su Laylu vjerovati da je princeza trebala biti poslušna, uvijek vidjela i nikad čula. U Season 2 Episode 13, "La Dama del ballo« (talijanski) / "Bande Gardenia" (engleski), vidimo nekoliko flashback scene iz Layla djetinjstva, uključujući i noćna mora za svoj život natrag na Tides / Andros kao dijete. Kada je bila mala, ona čini spomenuta da su njenim roditeljima nikada nije dozvoljeno joj odabiraju svoju odjeću, pa ona je uvijek prisiljene nositi duge haljine (ona nosi isti kroz sve njene flashbackove) haljina je bila bijela i zlato, uz ogroman kolut suknju ispod i njena kruna mreža kao oblog koji amo-prešao cijelom njezinom glavom .

Layla je veoma talentiran plesač, te je učila kako pustiti s njom pleše po mlada djevojka imena seljaka Anne koja se sprijateljila kao dijete, kad je Anne pobjegla iz sela i Layla je otišla u dvorac.

Zaljubljena je u Nabu-a(Ofira),no tek ce se to desiti u 3. sezoni Winx Cluba.

Winx Layla        . Winx-layla-aeisha-051
Back to top Go down
View user profile http://elrostrodeanalia.blogger.ba
 
Winx Layla .
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Layla-San's Magical Arts!
» Winx Club Avatar and Signature Request c;

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum 4 Girls :: WINX CLUB-
Jump to: