Forum 4 Girls

Forum 4 Girls
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Manana es para siempre

Go down 
AuthorMessage
AmNiChAk
Admin
avatar

Posts : 117
Join date : 2010-01-12
Location : Maglaj

PostSubject: Manana es para siempre   Wed Jan 13, 2010 8:08 pm

Sutra je zauvijek (Manana es para siempre) је meksička telenovela produkcijske kuće Televisa, snimana tokom 2008. i 2009. godine u Meksiku, producent serije Nicardo Diaz Gonzales. Glavne uloge igrali su Lucero, Silvia Navarro i Fernando Colunga.


Rebeca Sanchez (pod identitetom Barbara Greco) otpocinje osvetu protiv familije Elizalde predvođena polubratom šefa familije Gonzala Elizaldea. Jednim od svojih prvih zločina uspjeva da razdvoji Fernandu, koja je mlađa kćerka zemljoposednika Gonzala Elizaldea i vlasnika uspešne firme mleka, i Eduarda, sina služavke porodice Elizalde. Fernanda i Eduardo su rasli zajedno ujedinjeni nevinom i vernom ljubavi, bez obzira na ralike u njihovim socijalnim položajima.

Gonzalo živi sretan život pored svoje supruge Montserrat i petoro djece. Artemio Bravo osjjeća prema Gonzalu ogromnu mržnju i njegova jedina želja je uništiti život kompletnoj porodici Elizalde. Kako bi to ostvario koristi mladu beskrupuloznu ženu koja dolazi u Gonzalovu firmu pod identitetom Barbara Greco. Zahvaljujuci svojoj inteligenciji ona uspjeva da ostavi dobar utisak pred Gonzalom koji je ubrzo angažuje za ličnog asistenta. Korak po korak, Barbara uspeva da zadobije Gonzalovo totalno poverenje.

Prve Rebekine žrtve su djeca Fernanda i Eduardo, koje zatiče kako se krišom od ostalih ljube. Sa svojim otrovnim jezikom, Rebeka ubedjuje Montserrat da je Eduardo opasan i da nepovoljno utiče na njenu kćerku, te je dječak primoran da napusti imanje i ode u gratski internat. Kako ih je daljina razdvojila, Eduardo i Fernanda su slali jedno drugom pisma koja nikada nisu došla u prave ruke zahvaljujuci Eduardovoj majci Soledad koja smatra da je za njih najbolje da prekinu kontakte.

Sledeći korak u planu Artemia je pretvoriti Rebeku u Gonzalovu ženu. Jedina prepreka za to je Montserrat, Gonzalova trenutna žena, te Rebeka dobija zadatak da je se otarasi. Kako bi to uspela, Rebeka podmiće narkotike u sobi Montserratine starije kćerke Liliane. Kada Montserrat vidi narkotike u sobi svoje kćerke, otpočinje raspravu sa Lilianom koja je pokušava ubediti da to je to namešteno. Međutim, Montserrat dobija napad gušenja i Rebeka to koristi te joj isključi aparate za dotok kiseonika i uguši je jastukom. Svi smatraju da je za Montserratinu smrt kriva Liliana koja saznanjem da joj je majka umrla postaje očajna te je porodica odvodi na psihijatrijsku kliniku. Nakon toga Rebeka uspeva da se vjenča sa Gonzalom i postaje član upravljačkog odbora njegove kompanije.

Soledad je jedina koja zna do koje mjere može doći Rebekina zloba, ali odlučuje šutiti. Živi u paklu tokom svih godina odsustva svog sina Eduarda strahujući od toga da Rebeka ne ostvari svoju prijetnju i ubije ga. Godine prolaze i Eduardo se nakon studija vraća u rodno mesto gde nalazi svoju, sada već staru i bolesnu, majku. Ona mu priča o svim mukama koje je proživela tokom njegovog odsustva, a on joj se na samrti kune da će se sprovesti pravdu i osvetiti se svima koji su joj uništili život.

Rebeka koristi Damjana, novog saučesnika, koji zavodi i oženi Fernandu. Eduardo, pod novim identitetom Franka Santora, postiže da se uviče u firmu porodice Elizalde, kako bi uspio da otkrije i naplati odgovorne za svoju nesreću. Fernanda osjeća jaku i neobjašnjivu naklonjenost prema njemu, te između njih dvoje dolazi do velike ljubavi koja nikada nije ni prestala da postoji. Problemi nastaju kada Fernanda otkrije da je Franco zapravo Eduardo, njena velika ljubav iz detinjstva za koga je mislila da je mrtav.

Back to top Go down
View user profile http://elrostrodeanalia.blogger.ba
Guest
GuestPostSubject: Re: Manana es para siempre   Sun Feb 07, 2010 4:17 pm

barbaraa !!!!! rebekkaa !!!! luserooo !!
Back to top Go down
Katy Perry

avatar

Posts : 43
Join date : 2010-01-19

PostSubject: Re: Manana es para siempre   Sat Feb 27, 2010 1:41 pm

hehehehehehe
Back to top Go down
View user profile
lusero
GuestPostSubject: Re: Manana es para siempre   Tue Apr 20, 2010 12:59 pm

cao.i ja gledam mananu.omiljena mi je barbi.obozavam te barbi!zakon si!
Back to top Go down
Guest
GuestPostSubject: Re: Manana es para siempre   Wed Apr 21, 2010 10:44 am

lusero wrote:
cao.i ja gledam mananu.omiljena mi je barbi.obozavam te barbi!zakon si!

i meni takodjer Smile
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Manana es para siempre   

Back to top Go down
 
Manana es para siempre
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Para Recce Airportable (WIP)
» beret vert and para israelien for sale on ebay
» PARA BADGES AND BERETS
» RMXP = Mini Mortal Kombat Sprites
» t56 console

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum 4 Girls :: TELENOVELE/SAPUNICE-
Jump to: